Voor deze momentjes rij ik graag een eindje om

Marieke geeft naast de behandeling, in mijn geval wimper extensions, een momentje voor jezelf.
Professioneel en een rustige uitstraling zorgen ervoor dat je na de behandeling met een brede glimlach naar jezelf in de spiegel kijkt. Ben al 2 jaar klant en voor deze momentjes rij ik graag een eindje om.

Hele mooie salon

Hele mooie salon. Goed advies gekregen over de producten en het gebruik hiervan. De gezichtsbehandeling was echt heerlijk!

Mooie, volle wimpers

Hoi Marieke,
Ik wilde even zeggen dat ik erg tevreden ben met de wimpers. Ik ervaar geen enkele manier van ongemak. Het voelt alsof ik ze helemaal niet heb zitten en dat is zo fijn! Tevens zien ze er heel mooi en vol uit. Bedankt!

Fijn & relaxed

Klasse, wat relaxed en fijn voelt het om bij jou in de salon te komen, Marieke. Je bent zeer kundig in het verzorgen van het gezicht en legt duidelijk (prettig en kort) uit het hoe en waarom bij de behandeling. Ook in deze coronatijd, voel ik me safe bij jou en is het goed toeven voor de verzorging van mijn huid. Succes en tot snel weer.

De ideale schoonheidsspecialiste!

Marieke is een fijne, gezellige, maar ook rustige schoonheidsspecialiste met veel kennis van zaken die altijd het beste resultaat nastreeft. Ze stelt klanten op hun gemak en is écht goed in wat ze doet. Wat mij betreft de ideale schoonheidsspecialiste!

Ze doet er alles aan om het jou naar je zin te maken

Marieke heeft een erg mooie en sfeervolle salon.
Zij doet er alles aan om het jou naar je zin te maken. Ze straalt rust uit.
Ik heb genoten van de heerlijke ontspannen behandeling.
Je krijgt een professionele behandeling en goede adviezen met prima producten.
Ik kom zeker terug. De website is goed en duidelijk.

Marieke werkt heel precies en neemt de tijd voor de behandeling

Deze week ben ik voor een gezichtsbehandeling bij Marieke geweest. Marieke neemt de tijd voor de behandeling, waardoor je echt goed kunt ontspannen. De salon is mooi en netjes. Marieke werkt heel precies en ze maakt gebruik van fijne producten. Zeker een aanrader voor wie lekker wil ontspannen en met een mooi huidje weer naar buiten wil lopen!

Heerlijk ontspannend

Heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling gehad in een mooie salon, met goede adviezen en fijne producten,

Een super professionele salon

Afgelopen dinsdag ben ik na vele positieve berichten bij Marieke langs geweest voor een gezichtsbehandeling. Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste! Ik heb super goed advies gekregen over mijn (al jarenlange) huidproblemen en de gezichtsbehandeling werd mij stap voor stap uitgelegd. Doordat ik al vele schoonheidssalons en behandelingen heb uitgeprobeerd weet ik inmiddels precies wat ik zoek en bij MB Beauty kreeg ik het gevoel dat ik echt begrepen werd. Kortom, een super professionele salon en zeker de moeite waard!

Professioneel, vriendelijk en vakkundig

Afgelopen vrijdag heb ik een behandeling gekregen in de werkelijk prachtige salon van Marieke. Fijne producten, professionele, vriendelijke en vakkundige behandeling. Zeer aan te bevelen voor zowel man als vrouw, de jongere of rijpere huid. Kortom een aanrader voor iedereen!