Wat is bio peeling ?

Deze peeling is een kruidenpeeling, een 100% natuurlijke mix van zeewier, kruiden algen, maar ook plant- en fruit extracten.
Dit zorgt ervoor dat de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De peeling wordt ingemasseerd, waardoor de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer zacht en glad aan.

Bio peeling resultaat

  • Algehele huidverbetering
  • Herstel bij puistjes
  • Onderhuidse (talg)bultjes verminderen
  • Gladder huidoppervlak
  • Intensieve ontgifting
  • Verwijderen dode huidcellen
  • Egalere teint
  • Fijnere poriën

Bio peeling behandeling

Na een intake starten we met een speciale reiniging om de huid goed voor te bereiden op de bio peeling Na het verwarmen van de peeling wordt door middel van een massage de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Na de peeling wordt een masker en dagverzorging met SPF aangebracht aangepast op jouw huidtype.

 

Bio peeling kuur

Voor het optimale resultaat, raden we de bio peeling aan in kuurverband.

De kuur bestaat uit 4 behandelingen met tussenpozen van 7 tot 14 dagen.  Om de kuur zo effectief mogelijk te maken, wordt er bij elke behandeling een vitamine C treatment toegevoegd om je huid een extra boost te geven. De vitamine C helpt onder andere bij het herstellen van de huid. Daarnaast werkt het sterk verhelderend op pigmentvlekken, geeft het verlichting bij puistjes, onderhuidse talgbultjes en rosacea. Ook kunnen we de sterkte van de bio peeling gedurende de kuur steeds wat meer opbouwen.

Bio peeling nazorg

Na de behandeling kan de huid wat droger aanvoelen. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of een olie-serum houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.
Na de behandeling zijn er meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd, dus is belangrijk om de huid  (in ieder geval 14 dagen) te beschermen met een hoge zonnefactor, bijvoorbeeld de Anti-aging protect cream SPF50+ van Salonnepro. Deze voedt de huid en beschermt en bevat daarnaast ook hyalurzonzuur en vitamine C en E.
Drink na de bio peeling voldoende water om alle afvalstoffen af te voeren. Ons advies is minimaal 2 liter gedurende de dag.
Heb je een botox behandeling ondergaan? Wacht dan minstens 14 dagen voordat je een bio peeling doet. De peeling werkt namelijk ontgiftend, dus dit kan het resultaat van de botox beïnvloeden.

 

Biopeeling behandeling
€80

Een kuur kost €300