Lash lift Zoetermeer

Droom jij ervan om wakker te worden met mooie gekrulde & zwarte wimpers? Dan is een lash lift wat voor jou! Deze behandeling geeft een natuurlijk resultaat en er is geen speciale nazorg nodig. Tijdens de lashlift verven we de wimpers gratis! De behandeling is zeer ontspannend, dus naast mooie wimpers heb je ook echt even een momentje voor jezelf.

 

Wat is lash lifting?

De natuurlijke wimperharen worden gekruld. Dit resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor de eigen wimpers. De behandeling sluiten we af met een 3D goldfiller en Keratine zodat de wimpers 2 maanden lang verzorgd blijven, en na meerdere keren gebruik zullen de wimpers tot 25% voller worden. De lashlift is het mooiste wanneer de wimpers tijdens de behandeling ook geverfd worden. Mascara is in principe niet meer nodig, maar mag indien gewenst wel gebruikt worden.

 

Lash lifting : Hoe het werkt

  • Kom naar de behandeling zonder oog make-up. We maken de wimpers vooraf nog extra goed schoon met een speciale primer, zo kunnen de lotions extra goed hun werk doen.
  • Vervolgens plaatsen we de siliconen pads boven de wimperrrand. Deze zijn er in alle soorten en maten, hierdoor is een lashlift voor iedereen geschikt, van lange tot korte wimpers.
  • Hierna wordt de lotion aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de wimpers een nieuwe vorm aan kunnen nemen.
  • Na het inwerken van de 1e lotion, verwijderen we deze en wordt de 2e lotion en wimperverf aangebracht.
  • Vervolgens wordt deze verwijderd & sluiten we af met een keratine filler. Deze voedt en verzorgt de wimpers.

 

Wimpers liften Zoetermeer

We hopen dat je na het lezen van deze pagina meer weet over de lash lifting. Heb je verder nog vragen, of wil je een lash lift behandeling boeken? Neem dan contact op, of maak direct een afspraak via het afspraaksysteem onderaan deze pagina.

 

€59 inclusief gratis verven