Vanaf jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in huidverzorging en make-up, en hou ik ervan om mensen in de watten te leggen. De keuze om de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste te worden was daarom al snel gemaakt.
Zo’n 10 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding. Nadat ik die met succes heb afgerond heb ik mij gespecialiseerd in meerdere behandelingen, waaronder verschillende massagetechnieken, ingrediëntenleer, perfectietrainingen voor wimpers & wenkbrauwen en nog veel meer.

Ik ben perfectionistisch, iets wat ik ook zeker gebruik in mijn werk! Zo zal ik er alles aan doen om het beste resultaat uit de behandeling te halen, of het nu gaat om perfecte wenkbrauwen of een heerlijke gezichtsbehandeling.

Daarnaast word ik er heel blij van om anderen blij te maken.
Want een behandeling is natuurlijk heerlijk voor de huid, maar daarnaast ook écht even een momentje voor jezelf: en dat verdient toch iedereen?

Verder ben ik van mening dat je nooit bent uitgeleerd, daarom volg ik regelmatig trainingen om u de nieuwste technieken en behandelingen te kunnen bieden.

Ik kijk er naar uit je te zien in de salon!

Maak een afspraak