De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch.  Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen heeft de behandeling een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Waarvoor is cupping geschikt?
Vermindert stagnatie en werkt vochtafdrijvend
Verbetert de lymfe afvoer
Verbetert en zuivert bloedtoevoer
Helpt bij het verminderen van cellulite
Anti-aging van binnenuit
Verbetert en verzacht littekenweefsel
Verbetert de opname van werkstoffen
Maakt de spieren los

Hoe gaat een cupping behandeling in zijn werk?
We starten de behandeling met een intake. Hierin bespreken we ook jouw wensen en de mogelijkheden. We starten de behandeling met de soft cups. Zo kan je huid even wennen. Mocht dit goed gaan, kunnen we langzaam opbouwen en zo steeds wat dieper werken. Ook maken we gebruik van de Vit-Ice, een ijsmassage met veel positieve effecten op de huid. We sluiten af met wat ontspannende massage grepen.

Ook voor het gezicht hebben wij een cupping behandeling. Deze behandeling starten we met een reiniging en peeling. Vervolgens cuppen we de huid met een olie serum. Ook in deze behandeling sluiten we af met een ijsmassage dmv de Cryo Globe. Je huid voelt hierna heerlijk fris en gezond aan. Eventueel uit te breiden met een masker of harsen/verven.

Tarieven per behandeling
Cupping benen 30 minuten                       €39,95
Cupping rug 30 minuten                            €39,95
Cupping benen en rug 60 minuten            €69,95
Cupping mini facial 40 minuten                  €50,00

Kuren (7+1 behandeling gratis)
Cupping benen 30 minuten 8 keer             €279,65
Cupping rug 30 minuten 8 keer                  €279,65
Cupping benen en rug 60 minuten 8 keer  €489,65
Cupping mini facial  40 minuten 8 keer      €350,00