Ga voor ultieme huidverbetering en onstpanning en kies voor de bio peeling deluxe!

-Reinigingsmassage
-Cupping (wanneer de huid hier geschikt voor is)
-Bio peeling pumpkin, amino of herbal
-Onzuiverheden verwijderen
-IJsmassage
-Massage met serum
-Vitamine C concentraat
-Masker
-Serum, oogserum, dagverzorging met SPF
-Persoonlijk huidplan

We maken in de salon gebruik van verschillende soorten bio peelings. Hieronder staan ze even in het kort uitgelegd, uiteraard adviseer ik je graag welke het beste bij jouw huid en wensen past. Een bio peeling is voor heel veel huidproblemen in te zetten, en daarom voor bijna iedereen geschikt.

 

Soorten bio peelings

Bio Pumpkin Peel

 Op basis van pumpkin seeds powder met scrubdeeltjes van basilicum. Dat maakt dat deze peeling perfect in te zetten is bij pigmentvlekjes, een (dikke) verhoornde huid, een rokershuid en/of een minder sensitief gevoelige huid met weinig doorbloeding.
De scrubdeeltjes van deze peeling zijn afkomstig van gedroogde basilicumblaadjes en bevatten een hoge concentratie aan verschillende vitaminen en mineralen. Deze concentratie is vele malen hoger bij gedroogde basilicum dan bij de niet gedroogde blaadjes, dit heeft ermee te maken dat in verse blaadjes veel water aanwezig is. Tijdens het drogingsproces verdampt het water uit de blaadjes waardoor we alleen nog een hoge concentratie vitaminen en mineralen overhouden.

Bio Amino Acid Peel

Deze peeling heeft een basis van wel 20 verschillende aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. De Amino Acid Peel gebruiken we bij een gevoelige huid en bij een huid met ontstekingen.
Eiwitten oftewel aminozuren zijn de bouwstenen van onze huid. Wanneer er zich problemen voordoen in de huid, dan is dit terug te zien aan een probleem in de aminozuren van de huid door een verkeerde manier van celdeling waardoor er klachten in de huid ontstaan. Deze huidproblemen pakken we het beste aan bij de basis, dus met aminozuren, waardoor de huid gestimuleerd wordt voor een betere celdeling.

Bio Herbal Peel

Dit is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht worden.
Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Al onze Bio Peels bevatten GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

De bio peeling deluxe kost €95