Gezichtsbehandeling Zoetermeer

Ben jij toe aan ultieme ontspanning en kan je huid wel een oppepper gebruiken? Kies dan voor de Beauty treatment Deluxe. Wanneer je voor het eerst bent, starten we met een intake waarin we eventuele allergieën, andere bijzonderheden en wensen bespreken. De behandeling start met een reinigingsmassage om oppervlakkig vuil en talg te verwijderen. Hierna wordt de peeling aangebracht en zo nodig ingemasseerd.

Alle producten worden aangepast aan jouw huidtype, huidconditie en wensen. Na het verwijderen van de onzuiverheden mag je zelf kiezen uit 2 onderdelen, zoals wenkbrauwen harsen/epileren, harsen van de bovenlip/kin, of het verven van de wenkbrauwen.

Deze behandeling bevat een uitgebreide ontspanningsmassage met een geconcentreerd olie serum. Na de massage wordt er een luxe bio cellulose vliesmasker aangebracht, of een alginaat peel off masker bomvol actieve werkstoffen. De behandeling sluiten we af met een serum, oogserum en dagverzorging en een persoonlijk huidplan.

Voor wie is deze gezichtsbehandeling geschikt?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt. De producten worden aangepast naar jouw huid, huidconditie en wensen, waardoor er voor iedereen een behandeling op maat is. Deze behandeling is hierdoor ook erg leuk om cadeau te doen. Wil je liever eerst advies over welke behandeling het beste bij jou past? Neem dan even contact op via het contactformulier.

90 minuten
€87