Microneedling is een huidverbeterende behandeling waarbij er met een pen kleine micro kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze kanaaltjes worden door je huid gedicht met collageen.

Wanneer is microneedling aan te raden?

Microneedling is een hele mooie huidverbeterende behandeling, zeker wanneer je last hebt van;

  • Huidveroudering
  • Verslapping
  • Rimpels
  • (acné) littekens
  • Pigmentvlekjes
  • Grove poriën
  • Striae

 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Er wordt gewerkt met speciale Meso gels, deze zitten bomvol werkstoffen, die er voor gaan zorgen dat het vochtgehalte in de huid hersteld wordt, en de collageenaanmaak stimuleren. Door de kleine kanaaltjes die met de microneedling pen gemaakt worden, komen de werkstoffen nog dieper in de huid.

Collageen komt van nature voor in de huid. Zodra je ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder collageen aan. Dit zorgt ervoor dat de huid verslapt en er rimpeltjes komen.

Omdat grove poriën en (acné) littekens ook een gevolg zijn van te weinig collageen of een slechte genezing, helpt microneedling hierbij om de huid mooi egaal te laten genezen.
Na de micro needling begint het proces van de collageenaanmaak. Dit collageen blijft zo’n 2 jaar in de huid aanwezig. Daarom is het aan te raden om na een kuur zo’n 4 keer per jaar de behandeling te herhalen, om het collageenniveau op pijl te houden.

 

Doet het pijn?

De behandeling doet absoluut geen pijn! Sommige plekjes zullen iets gevoeliger zijn dan andere, maar het gevoel is heel goed te doen.
Na de microneedling wordt een hoge concentratie vitamine C aangebracht en een heerlijk verkoelend masker.

 

75 minuten
€90

Microneedling kuur

Voor het optimale resultaat, raden we de microneedling aan in kuurverband.

De kuur bestaat uit 3 behandelingen met tussenpauzen van 28 dagen. De kuur dient bij de 1e behandeling te worden betaald.

De kuur kost €250,00.